Thuis Over ons

Geschiedenis

Van goede kwaliteit Capillair-actieve stofchemische producten voor verkoop
De producten zijn zeer goede kwaliteit, zijn de mensen aardig, speciaal de werkgever, is hij een goede Engelse spreker, ben ik zeer gelukkig om dit bedrijf te kennen,

—— Tonny

De Fijne Chemische Lt.d aanbiedingen van Guangzhouprobig „3B“--Beste prijs, Beste kwaliteit en de Beste dienst.

—— Miika

Goede leverancier met goede eerlijkheid!

—— Monica

Ik herinner nog de eerste keer ik naar probigbedrijf ging, maakt het me een indruk diep hebben! Alle mensen kijken enthousiasme en soort. Dank!

—— Bruce

Ik ben online Chatten Nu

Guangzhou Probig Fine Chemical Co.Ltd

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Guangzhou Probig Fine Chemical Co.Ltd Guangzhou Probig Fine Chemical Co.Ltd Guangzhou Probig Fine Chemical Co.Ltd Guangzhou Probig Fine Chemical Co.Ltd Guangzhou Probig Fine Chemical Co.Ltd Guangzhou Probig Fine Chemical Co.Ltd Guangzhou Probig Fine Chemical Co.Ltd Guangzhou Probig Fine Chemical Co.Ltd Guangzhou Probig Fine Chemical Co.Ltd Guangzhou Probig Fine Chemical Co.Ltd
Onze Team laboratorium Internationale Afdeling Showroom Modellen De Markt 2016 van Doubai De Markt 2016 van Doubai De Markt 2016 van Doubai Dubai Fair OEM fabriek

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Importeur
Exporteur
Handelsmaatschappij
Verkoper
Andere
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : Probig
Aantal werknemers : 100~200
Jaarlijkse omzet : 1000000-3000000
Opgericht Jaar : 2009
Export pct : 80% - 90%

Geschiedenis van ons bedrijf:

 

1994-2009, de bedrijfstichter, Guishan Wang, een gediplomeerde student van Zhejiang-Universiteit, bestudeerde in fine chemische majoor. hij heeft in binnenlandse chemische markt 15 jaar gewerkt, aan de oude ervaring in vertrouwd het zijn met de chemische industrie, kreeg hij beroepspraktijk in formules en brede interpersoonlijke verbindingen. Tot slot begon hij om zijn eigen bedrijf te bouwen.

 

2009, in het begin, had het bedrijf weinig personeel met een paar die partners, zijn begonnen om ons chemisch product in alibaba te verkopen plaform.

 

 

2010, de bedrijfhuur een pakhuis om de chemische producten te houden wanneer ons type van materialen heeft besteed. Wij kunnen bijna verstrekten alle chemische producten die de klanten vroegen.

 

 

2011, heeft het bedrijf zakelijke relatie met kosmetische machinesleverancier gemaakt, heeft het bedrijfswerkingsgebied zich uitgebreid, bieden wij niet alleen chamicals en formule, maar hulpfabrikant aan om de aangewezen kosmetische machines te kiezen.

 

 

2012.the het bedrijf heeft met een andere uitbreidingssoftware plaform samengewerkt: chemische plaform. anders, moest het niet alleen de klanten van Internet gevonden te hebben, maar heeft kantonmarkt, de Markt van Doubai, de markt van Hongkong bijgewoond. etc.

 

 

2013. het personeel van het bedrijf is meer dan één honderd die personeelsleden geweest, worden gestaard om verkopers in te huren die leiden aan het verkopen van binnenlandse markt in de kosmetische industrie zijn.

 

 

2014, heeft het bedrijf zijn eigen OEM fabriek, speciaal voor sommige cliënten gebouwd die machines of technologie hebben om productie niet te maken.

 

2015, is het bedrijf groter en groter, niet alleen de vierkante meter van bureau en pakhuis geweest, maar de landen van de klant zijn rondom world.we hebben onze eigen stabiele klanten van Afrika geweest. als Algerije, Ethiopië, Malawi, ect. everyyear zullen zij gemaakt met ons tot meer dan één miljoen dollar opdracht geven. Buiten, hebben wij onze stabiele van de chemische productenlevering en formule technoloy opslag, professioneel verkoopteam, technologieteam, logistisch team,

In de toekomst, zullen wij beginnen om ons bijkantoor te bouwen over de hele wereld, zodat de cliënt de de prijs en levertijd kan besparen om de goederen te krijgen.

Contactgegevens
Guangzhou Probig Fine Chemical Co.Ltd

Contactpersoon: Mr. Wang

Tel.: 86-020-86297874

Fax: 86-020-86297036

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)