Thuis ProductenEmulgators

Sorbitan monostearate/Spanwijdte 60 Poeder CAS no.1338-41-6 voor Schoonheidsmiddelen

Van goede kwaliteit Capillair-actieve stofchemische producten voor verkoop
De producten zijn zeer goede kwaliteit, zijn de mensen aardig, speciaal de werkgever, is hij een goede Engelse spreker, ben ik zeer gelukkig om dit bedrijf te kennen,

—— Tonny

De Fijne Chemische Lt.d aanbiedingen van Guangzhouprobig „3B“--Beste prijs, Beste kwaliteit en de Beste dienst.

—— Miika

Goede leverancier met goede eerlijkheid!

—— Monica

Ik herinner nog de eerste keer ik naar probigbedrijf ging, maakt het me een indruk diep hebben! Alle mensen kijken enthousiasme en soort. Dank!

—— Bruce

Ik ben online Chatten Nu

Sorbitan monostearate/Spanwijdte 60 Poeder CAS no.1338-41-6 voor Schoonheidsmiddelen

China Sorbitan monostearate/Spanwijdte 60 Poeder CAS no.1338-41-6 voor Schoonheidsmiddelen leverancier
Sorbitan monostearate/Spanwijdte 60 Poeder CAS no.1338-41-6 voor Schoonheidsmiddelen leverancier Sorbitan monostearate/Spanwijdte 60 Poeder CAS no.1338-41-6 voor Schoonheidsmiddelen leverancier Sorbitan monostearate/Spanwijdte 60 Poeder CAS no.1338-41-6 voor Schoonheidsmiddelen leverancier

Grote Afbeelding :  Sorbitan monostearate/Spanwijdte 60 Poeder CAS no.1338-41-6 voor Schoonheidsmiddelen

Productdetails:

Plaats van herkomst: China

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 25kgs
Verpakking Details: 25 kg/tas
Betalingscondities: L/C, T/T, Western Union, MoneyGram
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
CAS Nr:: 1338-41-6 INCI-naam:: Sorbitan Monostearate
MF::  C18H34O6 Zuiverheid:: 99.0%min

 

 

Beschrijving:  

 

SP-60 zijn melkwit aan lichtgele korrelige poeder of stukvaste lichamen zonder geur. Het kan in polair oplossen

de organische oplosmiddelen en verspreiden in water. Het hebben van de functie van het emulgeren, het verspreiden, en het nat maken. Het behoort tot de niet-ionische capillair-actieve stof en de HLB-waarde is 4.7.

 

Volgens GB276086, kan het als voedselemulgator worden gebruikt; Ook gebruikt in schoonheidsmiddel en de textielindustrie enz., en gewoonlijk geassocieerd met het gebruik van tween-60.

 

 

Specificatie

 

Punten

Indexen

Vrije glycerol (%) ≤

1.5

Zure waarde (mg KOH/g) ≤

7.0

Verzepingswaarde (mg KOH/g)

135~155

Hydroxylwaarde (mg KOH/g)

230~260

Vochtigheid (%)<>

1.0

Smeltpunt (°C)

52~55

Jodiumwaarde (gI/100g) ≤

3.0

Zwaar metaal (als Pb) mg/kg≤

2.0

Arsenicum (zoals zoals) mg/kg≤

2.0

 

 

 

Prestaties

 

De dandifying vloeistof van de ivoorkleur. Brengt lichtjes de bittere smaak, oplost in het water, de aniline, de ethylacetaat en het tolueen, lost niet aan de minerale olie en de plantaardige olie op. Heeft vochtig, schuimend etc. het uitspreiden, is de O/W-emulgator, HLB-waarde 14.9.

 

       

Contactgegevens
Guangzhou Probig Fine Chemical Co.Ltd

Contactpersoon: Vaness Xu

Tel.: +8618302063686

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)