Thuis ProductenEmulgators

De professionele C18 Stearyl Alcohol CAS 112-92-5 van de Alcohol Kosmetische Rang

Van goede kwaliteit Capillair-actieve stofchemische producten voor verkoop
De producten zijn zeer goede kwaliteit, zijn de mensen aardig, speciaal de werkgever, is hij een goede Engelse spreker, ben ik zeer gelukkig om dit bedrijf te kennen,

—— Tonny

De Fijne Chemische Lt.d aanbiedingen van Guangzhouprobig „3B“--Beste prijs, Beste kwaliteit en de Beste dienst.

—— Miika

Goede leverancier met goede eerlijkheid!

—— Monica

Ik herinner nog de eerste keer ik naar probigbedrijf ging, maakt het me een indruk diep hebben! Alle mensen kijken enthousiasme en soort. Dank!

—— Bruce

Ik ben online Chatten Nu

De professionele C18 Stearyl Alcohol CAS 112-92-5 van de Alcohol Kosmetische Rang

China De professionele C18 Stearyl Alcohol CAS 112-92-5 van de Alcohol Kosmetische Rang leverancier
De professionele C18 Stearyl Alcohol CAS 112-92-5 van de Alcohol Kosmetische Rang leverancier De professionele C18 Stearyl Alcohol CAS 112-92-5 van de Alcohol Kosmetische Rang leverancier De professionele C18 Stearyl Alcohol CAS 112-92-5 van de Alcohol Kosmetische Rang leverancier

Grote Afbeelding :  De professionele C18 Stearyl Alcohol CAS 112-92-5 van de Alcohol Kosmetische Rang

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Certificering: SGS/ GMS

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 25kgs
Verpakking Details: 25 kg/tas
Betalingscondities: L/C, T/T, Western Union, MoneyGram
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
INCI-Naam: C 18 Alcohol Zuiverheid: 98.00 min
MF::  C18H38O CAS-nummer: 112-92-5

 

Van China Stearyl alcohol/C18 Alcohol Hulpemuldifier van de de Leveranciers de Kosmetische Rang voor Room, Shampoo, en Haarveredelingsmiddel

 

 

Beschrijving:  

 

Stearyl alcohol, die ook als 1-hexadecanol en palmitylalcohol wordt bekend, is een vettige alcohol met het chemische product

 formule CH3 (CH2) 15OH.

Stearyl alcohol neemt de vorm van een waxywhitevast lichaam of vlokken aan.

 

 

Specificatie:

 

 

Spec.

Resultaat

Hoofdinhoud (%)

≥98

98.87

Inhoud van Paraffine (%)

≤1.5

1.05

Zure Waarde (mgKOH/g)

≤0.5

0.05

SAP-waarde (mgKOH/g)

≤2.0

0.28

Hydroxylwaarde (mgKOH/g)

220-240

232.16

Jodiumwaarde (gI2/100g)

≤1.5

0.58

Kleur (Hazen)

≤40

15

Smeltpunt (C)

47-53

51.2

C6 (%)

 

/

C8 (%)

 

/

C10 (%)

 

/

C12 (%)

 

/

C14 (%)

 

0.18

C16 (%)

 

0.15

C18 (%)

 

98.12

 

 

Toepassing

 

Stearyl alcohol wordt gebruikt in de kosmetische industrie als opacifier in shampoo, of als verzachtend middel, emulgator 

of dik makende agent in de vervaardiging van huidroom en lotions.

Het is ook aangewend als smeermiddel voor noten - en - bouten.                         

 

Contactgegevens
Guangzhou Probig Fine Chemical Co.Ltd

Contactpersoon: Vaness Xu

Tel.: +8618302063686

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)