Thuis ProductenEmulgators

De Alcohol van emulgatorscetostearyl/Cetyl Stearyl Alcohol/C16-18 CAS 67762-27-0

Van goede kwaliteit Capillair-actieve stofchemische producten voor verkoop
De producten zijn zeer goede kwaliteit, zijn de mensen aardig, speciaal de werkgever, is hij een goede Engelse spreker, ben ik zeer gelukkig om dit bedrijf te kennen,

—— Tonny

De Fijne Chemische Lt.d aanbiedingen van Guangzhouprobig „3B“--Beste prijs, Beste kwaliteit en de Beste dienst.

—— Miika

Goede leverancier met goede eerlijkheid!

—— Monica

Ik herinner nog de eerste keer ik naar probigbedrijf ging, maakt het me een indruk diep hebben! Alle mensen kijken enthousiasme en soort. Dank!

—— Bruce

Ik ben online Chatten Nu

De Alcohol van emulgatorscetostearyl/Cetyl Stearyl Alcohol/C16-18 CAS 67762-27-0

China De Alcohol van emulgatorscetostearyl/Cetyl Stearyl Alcohol/C16-18 CAS 67762-27-0 leverancier
De Alcohol van emulgatorscetostearyl/Cetyl Stearyl Alcohol/C16-18 CAS 67762-27-0 leverancier De Alcohol van emulgatorscetostearyl/Cetyl Stearyl Alcohol/C16-18 CAS 67762-27-0 leverancier De Alcohol van emulgatorscetostearyl/Cetyl Stearyl Alcohol/C16-18 CAS 67762-27-0 leverancier

Grote Afbeelding :  De Alcohol van emulgatorscetostearyl/Cetyl Stearyl Alcohol/C16-18 CAS 67762-27-0

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: PROBIG
Certificering: SGS/ GMS
Modelnummer: C16-18

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 25kgs
Verpakking Details: 25 kg/tas
Levertijd: Na het ontvangen van betaling vóór verzending
Betalingscondities: L/C, T/T, Western Union, MoneyGram
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
CAS-nummer: 67762-27-0 EINECS-nr: 204-017-6
Zuiverheid: ≥98% MF: C18H38O, C16H34O
Andere Namen: C16-18 Alcohol Rang Standaard: Kosmetische Rang
Verschijning: Wit vast lichaam Gebruik: Cosmetische grondstoffen

De kosmetische van de Alcoholcetostearyl van Rangcetearyl van de Alcohol/Cetyl Stearyl Alcohol /C16-18 voor Room en Haarveredelingsmiddel

 

Productnaam: Cetostearylalcohol

 

Brifebeschrijving:

 

1.Appearance: wit vast lichaam
2.with concurrerende prijzen en goede kwaliteit
3.Used voor schoonheidsmiddelen

 

 

Specificatie:

 

Punten richtlijn Resultaat Richtlijnnaam Resultaat
Inhoud van belangrijkste onderdelen ≥95 99 C6 /
Alkane Inhoud (%) ≤2.0 0,39 C8 /
Zuur aantal (mgKOH/g) ≤0.5 0,12 C10 /

Verzepingsaantal

(mgKOH/g)

≤2.0 0,33 C12 /

Hydroxylwaarde

(mgKOH/g)

205-230 211.14 C14 0,18
Jodiumaantal (gI2/100g) ≤1.5 0,81 C16 31.49
Watergehalte (%) / / C18 67.51
Kleur (Hazen) ≤50 11 C20 0,43
Meltlngpunt (°C) 48-58 57    
Criteriateken GB/T16451-1996

 

Toepassing:

 

1.Cetostearyl de alcohol, de cetearylalcohol of de cetylstearylalcohol zijn een mengsel van vettige alcoholen, die hoofdzakelijk uit cetyl en stearyl alcoholen bestaan en zijn geclassificeerd als vettige alcohol.

2.It wordt gebruikt als emulsiestabilisator, opacifying agent, en schuim het opvoeren capillair-actieve stof, evenals waterige en niet-waterachtige viscositeit-stijgende agent.

3.It verleent een verzachtend middel voelt aan de huid en kan in water-in-olie emulsies, oil-in-water emulsies, en vochtvrije formuleringen worden gebruikt. Het wordt algemeen gebruikt in haarveredelingsmiddelen en andere haarproducten.

 

Contactgegevens
Guangzhou Probig Fine Chemical Co.Ltd

Contactpersoon: Vaness Xu

Tel.: +8618302063686

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)