Thuis ProductenKosmetische Vochtinbrengende crème

Lanolinealcohol/Lanoline Vochtvrije Lanoline EOgrease USP/BP/EP HOC6H4COOCH3

Van goede kwaliteit Capillair-actieve stofchemische producten voor verkoop
De producten zijn zeer goede kwaliteit, zijn de mensen aardig, speciaal de werkgever, is hij een goede Engelse spreker, ben ik zeer gelukkig om dit bedrijf te kennen,

—— Tonny

De Fijne Chemische Lt.d aanbiedingen van Guangzhouprobig „3B“--Beste prijs, Beste kwaliteit en de Beste dienst.

—— Miika

Goede leverancier met goede eerlijkheid!

—— Monica

Ik herinner nog de eerste keer ik naar probigbedrijf ging, maakt het me een indruk diep hebben! Alle mensen kijken enthousiasme en soort. Dank!

—— Bruce

Ik ben online Chatten Nu

Lanolinealcohol/Lanoline Vochtvrije Lanoline EOgrease USP/BP/EP HOC6H4COOCH3

China Lanolinealcohol/Lanoline Vochtvrije Lanoline EOgrease USP/BP/EP HOC6H4COOCH3 leverancier
Lanolinealcohol/Lanoline Vochtvrije Lanoline EOgrease USP/BP/EP HOC6H4COOCH3 leverancier Lanolinealcohol/Lanoline Vochtvrije Lanoline EOgrease USP/BP/EP HOC6H4COOCH3 leverancier Lanolinealcohol/Lanoline Vochtvrije Lanoline EOgrease USP/BP/EP HOC6H4COOCH3 leverancier Lanolinealcohol/Lanoline Vochtvrije Lanoline EOgrease USP/BP/EP HOC6H4COOCH3 leverancier

Grote Afbeelding :  Lanolinealcohol/Lanoline Vochtvrije Lanoline EOgrease USP/BP/EP HOC6H4COOCH3

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: PROBIG
Certificering: COA&MSDS
Modelnummer: Lanoline

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: Één pakage
Verpakking Details: 25Kilogram/drum
Levertijd: binnen 7days na ontvang betaling
Betalingscondities: T/T, L/C, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 100ton per maand
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
CAS-nummer: 8006-54-0 Andere Namen: lanolinevet, Lanolineolie, Lanolinewas
MF: HOC6H4COOCH3 Zuiverheid: 100 %
Verschijning: lichtgeel aan dik deeg Gebruik: Cosmetische grondstoffen

Lanolinevet
 
Beschrijving:
De lanoline is een natuurlijke vochtinbrengende crème met krachtige verzachtende en beschermende eigenschappen. De mensen hebben zijn goed-getolereerde voordelige kwaliteiten voor duizenden jaren getaxeerd. Tegenwoordig wordt deze unieke, gecreeerde van nature substantie wijd gebruikt in vele producten en diverse technische toepassingen.
Verhindert het lanoline uiterst efficiënte verzachtende middel in het herstellen van en het handhaven van de hydratie van het grootste belang (vochtigheidssaldo) van laagcorneum, en zo het drogen en het doen barsten van de huid.
 
Specificatie:

Punten Specificatie Resultaat Opmerkingen
VERSCHIJNING AMBERvlok Voldoe Overgegaan
SMELTPUNT (℃) 38-42 39 Overgegaan
ZUUR VALUE (mgKOH/g) <1 0,72 Overgegaan
VERZEPINGSwaarde 92-102 99 Overgegaan
Jodiumwaarde 18-36 27 Overgegaan
VERLIES VAN HET DROGEN ≤0.25% 0,18 Overgegaan
HYDROXYLvalue (mgKOH/g) 20-25 22 Overgegaan
Peroxydewaarde. ≤20 maximum 2.8 Overgegaan
Paraffine: % ≤1.0 maximum 0,25 Overgegaan
Buitenlands Substanties (p.p.m.) Totaal ≤40 Voldoe

Overgegaan

 

 
Toepassing:
1.Lanolin het vet is getoond om het water in de huid te veroorzaken om aan zijn normaal niveau van 10-30% op te bouwen, door op te houden zonder trans-epidermaal vochtigheidsverlies volledig te remmen.
2.Lanolin het vet heeft het unieke bezit van tweemaal het absorberen van zijn eigen gewicht van water.
3.Lanolin het vet heeft de fysische eigenschappen van stijgende adhesie aan droge huid, en het vormen van beschermende films op de huid.
4.Lanolin het vet is compatibel met meeste vetten en de was die in schoonheidsmiddelen en farmaceutische voorbereidingen worden gebruikt.
5.Lanolin het vet is het zelf emulgeren, producerend zeer stabiele w/o-emulsies met water en in deze hydrous vorm vaak gebruikt.
6.Soluble in Olie.
Lanolinealcohol/Lanoline Vochtvrije Lanoline EOgrease USP/BP/EP HOC6H4COOCH3
     Lanolinealcohol/Lanoline Vochtvrije Lanoline EOgrease USP/BP/EP HOC6H4COOCH3

Contactgegevens
Guangzhou Probig Fine Chemical Co.Ltd

Contactpersoon: Vaness Xu

Tel.: +8618302063686

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)