Thuis ProductenKosmetische Vochtinbrengende crème

Vaseline van de de Vochtinbrengende crèmevaseline van CAS 232-373-2 de Kosmetische voor Huidzorg

Van goede kwaliteit Capillair-actieve stofchemische producten voor verkoop
De producten zijn zeer goede kwaliteit, zijn de mensen aardig, speciaal de werkgever, is hij een goede Engelse spreker, ben ik zeer gelukkig om dit bedrijf te kennen,

—— Tonny

De Fijne Chemische Lt.d aanbiedingen van Guangzhouprobig „3B“--Beste prijs, Beste kwaliteit en de Beste dienst.

—— Miika

Goede leverancier met goede eerlijkheid!

—— Monica

Ik herinner nog de eerste keer ik naar probigbedrijf ging, maakt het me een indruk diep hebben! Alle mensen kijken enthousiasme en soort. Dank!

—— Bruce

Ik ben online Chatten Nu

Vaseline van de de Vochtinbrengende crèmevaseline van CAS 232-373-2 de Kosmetische voor Huidzorg

China Vaseline van de de Vochtinbrengende crèmevaseline van CAS 232-373-2 de Kosmetische voor Huidzorg leverancier

Grote Afbeelding :  Vaseline van de de Vochtinbrengende crèmevaseline van CAS 232-373-2 de Kosmetische voor Huidzorg

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: Probig
Certificering: COA&MSDS

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 ton
Verpakking Details: 165KG/drum
Levertijd: Binnen 7 dagen na ontvang betaling
Betalingscondities: T / T, L / C, Western Union
Gedetailleerde productomschrijving
CAS-nummer: 8009-03-8 EINECS-nr: 232-373-2
Andere Namen: Vaseline Verschijning: gelei/deeg
Gebruik: Cosmetische grondstoffen kleur: Wit of lichtgeel

De kosmetische Vaseline van de rang witte gele Vaseline voor huidzorg

 

Beschrijving:

Vaseline, Vaseline:

CAS Nr.: 8009-03-8

HS code: 27121000

Het wordt gebruikt als zalfbasis, actuele protectant, en smeermiddel.

Apotheek, Schoonheidsmiddelen, de Industrierang.

Vaselinenorm: BP2011, CP2005, USP30

 

Gebruik:

Wijd gebruikt voor het maken van farmaceutische zalf en huid room beschermen;

corrosiepreventie van precisieinstrument en medisch toestel, enz.

als ingrediënten van hoogwaardige schoonheidsmiddelen en andere dagelijkse goederen.

 

Bezit en Toepassing:

de Vaseline is een gele doorzichtige zalf, die vlot en vettig, en enigszins drawbenching is en viskeus.

Wanneer het uitspreiden op huid, is het geurloos. Het lost in chloroform, ethylalcohol en oplosbare aardolie (met kookpunt tussen 40 tot 60) op,

niet in water en ethylalcohol (96%). Het wordt wijd gebruikt om farmaceutisch zalf en materiaal van huid te maken geven room.

 

Specificatie:

SR NR. KENMERKEN TESTMETHODE VEREISTEN VANAF PHARMACPIA TYPISCHE RESULTATEN
1. Beschrijving Visueel

Witte, doorzichtige, zachte unctuous, behoudend deze karakters bij de opslag & wanneer melted& toegestaan te koelen

zonder het bewegen; niet meer toen lichtjes fluorescent door gesmolten daglicht, zelfs; geurloos wanneer gewreven op het scherm.

Voldoet
2. Kleur IP 17/52 0,5 (y) 0.2Y
3. Geur Organoleptic Nul Nul
4. Kleur USP 31 Passen Passen
5. Bevriezend Punt ASTM D938 50°C aan 60°C 51°C
6. Dalings Smeltpunt ASTM D127/USP 31 57-60 58.5
7. Zuurheid of Alkaliteit USP 31 Neutraal Voldoet
8. Vaste oliën, vetten & harsen USP 31 Geen ppt of olieachtige kwesties worden veroorzaakt Passen
9. Soortelijk gewicht @ 25°C USP 31 0,860 tot 0,890 0,867
10. Consistentie @ 25°C USP 31/ASTM D937 180-200 dmm 185
11. Residu op ontsteking USP 31 Niet meer dan 0,05% 0,02%
12. Organische zuren USP 21 Om over te gaan Passen
13. Polycyclic Aromatische Koolwaterstoffen BP 2008 Om over te gaan Passen
14. Polynuclear Samenstellingen FDA 21 CFR 172,880 Om over te gaan Passen
15. Kinematische Viscositeit @ 99°C ASTM D445 9 – 12,5

10.5

 

 

  Vaseline van de de Vochtinbrengende crèmevaseline van CAS 232-373-2 de Kosmetische voor Huidzorg

 

 

Contactgegevens
Guangzhou Probig Fine Chemical Co.Ltd

Contactpersoon: Vaness Xu

Tel.: +8618302063686

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)